Bootcamp deze lente en krijg een gratis ijsje bij Coupe Matadi

Wat is er leuker dan sporten en als beloning en ijsje krijgen in de mooiste ijsjesbar van Leuven? Wie deze lente 6 bootcamptrainingen meedoet, krijgt van ons een ijsje op de ijsjesboot van Coupe Matadi. Woop woop, allen daarheen. Sporten en smullen maar! 

 

Wat moet je doen? Je betaalt voor een beurtenkaart, of je hebt al een beurtenkaart. Vervolgens print je onderstaande foto af. Die pimp je nog door er je eigen naam en/of prentje op te zetten (zie voorbeeld). Breng je beurtenkaart mee naar de training (zowel woensdag als zaterdag zijn geldig, stempels verzamelen kan tot 30 juni). Je kaart wordt afgestempeld. Is je kaart vol, dan mag jij ermee naar de ijsjesboot aan de Vaart (Coupe Matadi) en krijg je in ruil voor een volle kaart een heerlijk ijsje met één bol. Nergens is sport zo leuk en nergens krijg je er zomaar zo'n superlekker ijsje op het water bij (ijsje gaan afhalen kan tot 31 juli). Dat kan alleen Fitter&Fitter zijn. 'Cause life is better when you're fit!

 

 

Print deze beurtenkaart af en pimp ze tot jouw hypercoole gepersonaliseerde beurtenkaart

 

Hier zie je een voorbeeld van hoe de ultieme held van de bootcamp Dimitri zijn beurtenkaart gepimpt heeft. Nu is het aan jou!