Sports in Business - Fitter&Fitter@work

Fitter&Fitter maakt jouw bedrijf productiever

Sports in Business in English? See summary

Fit en gezond personeel, zowel fysiek als mentaal, dat is waar het om draait bij sport op het werk. Met drukke agenda's, co-ouderschap, flexibele werkregelingen, krijgen we het alsmaar moeilijker om genoeg te bewegen. Nochtans is beweging het wondermedicijn dat je fysiek en mentaal sterker maakt. Investeren in sport is onvermijdelijk geworden in een moderne onderneming. Dat klinkt vaak nog als: "Daar hebben wij geen tijd of geld voor," maar investeren in sport rendeert. Het levert op. Elke Euro die een bedrijf in beweging investeert, levert 2,5€ op. Er is geen enkel geldig excuus om niet te sporten op het werk. Wij helpen je op weg.

          

              

Fitter&Fitter geeft sport aan bedrijven.De trainingen zijn steeds een mix van ontspanning, teambuilding en blessurepreventie, met aandacht voor een goede houding. 

 

Voordelen van sport op het werk

Sport op het werk goed voor de gezondheid van het personeel en het komt de sociale relaties op het werk ten goede. Sport op het werk is een investering die rendeert, dat blijkt uit tal van studies.

 • Verhoogde productiviteit
 • Mentaal veerkrachtiger personeel
 • Verhoogde creativiteit
 • Verhoogde fysieke weerbaarheid
 • Minder ziekteverzuim (een zieke werknemer kost in totaal 900€ per dag)
 • Verbeterde teamspirit
 • Personeel voelt zich nauwer verbonden met de firma
 • Kleiner personeelsverloop

Wat bieden wij aan?

 • Looptraining: Van beginner tot marathon. Wil je jouw werknemers helpen starten met lopen, of wil je deelnemen met een team aan een halve of zelfs hele marathon? Wij begeleiden je.
 • Bootcamp: Een algemene conditietraining met een sterke focus op teambuilding. Om het tegankelijk te maken geven we uiteraard ook light sessies.
 • Core stabilty, blessurepreventie, functional training: een sessie rond de belangrijkste chronische blessures en hoe ze te voorkomen. Het belangrijkste in ergonomie, is de juiste spieren te versterken, niet de kromming van je rugleuning of je steunzool.
 • Infosessies en workshops: Over sport, training, gezondheid, voeding, over hoe je doelen bereiken. Boeiende sessies die je personeel inspireren om gezond, fit en dynamisch door het leven te gaan en de obstakels, professioneel en privé, kordaat aan te pakken. Op grote loopevents zijn er steevast teveel mensen die onwel worden, met zelfs soms zelfs fatale gevolgen. Fitter&Fitter heeft samen met enkele specialisten een infosessie "Massa-events, doe het verstandig!" opgesteld om deze toch wel ernstige problemen te vermijden. Meedoen aan een massa-event is plezant, maar het moet ook plezant blijven. Doe het verstandig.
 • Individuele coaching: We houden een individueel intakegesprek en maken daarna een individueel actieplan op. Dat kan gaan van advies in je voorbereiding op marathon, Ten Miles of Mont Ventoux, maar evenzeer samen oplossingen vinden hoe zo efficiënt mogelijk sport en bewegng inplannen in je drukke week of om een blessure eindelijk aan te pakken.. Elk trimester zitten we opnieuw samen voor een terugkoppelingsmoment, om je evoluties te bespreken en eventueel bij te sturen.
 • Sportieve teambuilding
 • Volledig aanbod rond bewegen en gezondheid op maat
 • Health days: We stellen een programma samen voor een gezondheidsdag, -week of -maand met infosessies, worshops, relaxerende sessies, met een gezond ontbijt en een actieve food workshop, en uiteraard, met leuke trainingen.

 

Doe mee aan een event (Ten Miles, 20km, ...)

Het samen trainen naar een gezamenlijk doel is een vorm van teambuilding. Zelfs collega’s die niet mee trainen maar de anderen luid aanmoedigen zorgen voor extra sociale samenhang onder werknemers. In onze trainingen nemen we ook geregeld loopspelen op, waardoor er meer aandacht gaat naar fun, naar het sociale, naar teambuilding. Lopen is immers meer dan enkel kilometers malen.

     

 

 

Sophie Vandamme, HR-manager van McBride legt u hier uit hoe zij het aanpakken.

Sports in business: Een offerte wordt opgemaakt volgens de wensen van je bedrijf.

Running in business in uw bedrijf?

Geïnteresseerd in onze diensten Sports In Business

Neem contact op