Bootcamp

Bootcamp@Fitter&Fitter

Onze Bootcamp is de meest complete vorm van alle trainingen. Noem het gerust de meest toegankelijke manier van trainen, veel calorieën te verbranden, veel plezier te maken. De groepssfeer zorgt voor zoveel fun dat je vaak amper beseft dat je afziet. In de definitie is bootcamp erg vergelijkbaar met crossfit, maar in onze aanpak, met lichtere gewichten, is het toegankelijker en veiliger voor de rug. Fitter&Fitter geeft bootcamps in verschillende gemeenten in Vlaams-Brabant, nl. Leuven, Kessel-Lo, Bierbeek, Haasrode, TervurenBrussel, Diest, Zoutleeuw, Linter, Kortenaken, Glabbeek & Geetbets.

Start2Bootcamp@Fitter&Fitter

Fitter&Fitter heeft een eigen concept Start2Bootcamp ontwikkeld, waar we je van volstrekte beginner begeleiden tot een volwaardige bootcamper. Deze Start2Bootcamp werd inmiddels al in een 10-tal gemeenten in Vlaams-Brabant gegeven. Lees meer over Start2Bootcamp.

Start van nieuwe lessenreeksen Start2Bootcamp in 2019!

Eind april 2019 starten er verschillende gemeenten met onze lessenreeks Start2Bootcamp.
Na die 10 weken zetten we de lessenreeksen weer verder in Dilbeek, Hoegaarden, Tervuren, Oud-Heverlee en Bierbeek!

 

Waar?

Fitter&Fitter geeft bootcamps op verscheidene locaties in Vlaams-Brabant, al dan niet in samenwerking met de lokale overheid.
Klik op de gewenste locatie voor meer informatie. 

Back to nature, back to the roots

Bootcamp, komt uit militaire middens, waar soldaten fysiek en mentaal klaargestoomd worden tot een team dat fysiek en mentaal op en top paraat is. Je vindt dezer dagen in elk dorp wel een bootcamp, soms indoor, soms met buggy's, ... je ziet de gekste dingen, maar mits de term bootcamp, zal het wel goed zijn. Wij bij Fitter&Fitter weten waar de mosterd vandaan komt. Onze hoofdtrainer Bart was voordien nog sportonderrichter in het leger en weet als geen ander waar de roots van Bootcamp liggen. Daarom durven we gerust zeggen dat je voor een echte, authentieke bootcamp bij Fitter&Fitter moet zijn.

In Bootcamp gaan we terug naar de natuur. De algemene conditie wordt grondig aangepakt. We combineren kracht met uithouding, behendigheid en dynamisme. Met een snelle opvolging van vele verschillende soorten oefeningen zorgt de coach ervoor dat deze training een heel complete, maar tevens haalbare training is voor elke deelnemer. De fun, adrenaline en het groepsgevoel geven je keer op keer weer de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. We gebruiken al wat de natuur ons geeft: hellingen, boomstammen, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast gebruiken we ook kleine materialen voor extra spelplezier. Een ongelooflijke aanrader.

De 6 ingrediënten die leiden naar uw 6-pack

* Prachtige natuur 
* Oefeningen met partner en in groep
* Kracht, behendigheid, snelheid en uithouding
* Onderlinge wedstrijdjes, spelletjes en veel fun
* Combinatie van mentale ontspanning en doorzettingsvermogen
* Dé perfecte fysieke teambuilding