Start2Bootcamp

Start To Bootcamp Start To Bootcamp Start To Bootcamp

Start2Bootcamp, een uniek concept van Fitter&Fitter

In samenwerking met de vragende partij (bedrijf, privé initiatief, etc.) of met de sportdienst van de desbetreffende gemeente, worden de deelnemers, start2bootcampers genoemd, omgeschoold tot rasechte bootcampers in hart en nieren (zowel fysiek als mentaal). De uiteindelijke bedoeling is vlot te kunnen doorstromen in de bootcamp lessenreeksen die Fitter&Fitter organiseert, al dan niet in dezelfde gemeente.

In die lessenreeks van tien weken wordt er na de basis, week na week kennis gemaakt met nieuw materiaal en nieuwe technieken die een echte bootcamper onder de knie dient te hebben. 

Alles wat in de normale bootcamp van Fitter&Fitter zit, komt hier ook aan bod.
In die tien weken van Start2Bootcamp gebeurt dit echter allemaal net wat gemoedelijker, waardoor het een toegankelijke training wordt voor iedereen.

Verder krijgen de deelnemers elke week een mooie, motiverende en informatieve nieuwsbrief waarin wat dieper wordt ingegaan op enkele zaken die in de trainingen aan bod kwamen. Deze bevat ook telkens een korte samenvatting van de afgelopen sessie (geïllustreerd met wat foto's) en een vooruitblik naar de volgende sessie. De principes van trainen in het algemeen worden hier ook duidelijk in verwerkt.

Start2Bootcamp is dus zoveel meer dan gewoon een uurtje sporten per week... Het is een compleet pakket.

Tal van Vlaamse-Brabantse gemeenten zoals bijvoorbeeld Tervuren, Bierbeek en Zoutleeuw hebben in 2017 de lessenreeks al met succes afgewerkt. In elk van deze gemeenten wordt nog altijd wekelijks getraind.

In Diest is er al een Start2Bootcamp begonnen op zondag 11 februari, daar wordt er elke zondagmorgen van 10u30 tot 11u30 getraind.

Vanaf 16 april 2018 staan Linter, Kortenaken, Glabbeek, Geetbets en Tervuren (2e jaargang) op het programma.

 

Interesse?

Geïnteresseerd in een Start2Bootcamp voor jouw gemeente of bedrijf?