Start To Bootcamp

Start To Bootcamp Start To Bootcamp Start To Bootcamp

Start To Bootcamp, een uniek concept van Fitter&Fitter

In samenwerking met de sportdienst van de desbetreffende gemeente, worden de deelnemers, start to bootcampers genoemd, omgeschoold tot rasechte bootcampers in hart en nieren (zowel fysiek als mentaal). De uiteindelijke bedoeling is vlot te kunnen doorstromen in de bootcamp lessenreeksen die Fitter&Fitter organiseert, al dan niet in dezelfde gemeente.

In die lessenreeks van tien weken wordt er na de basis, week na week kennis gemaakt met nieuw materiaal en nieuwe technieken die een echte bootcamper onder de knie dient te hebben. 

Alles wat in de normale bootcamp van Fitter&Fitter zit, komt hier ook aan bod.
In die tien weken van Start to Bootcamp gebeurt dit echter allemaal net wat gemoedelijker, waardoor het een toegankelijke training wordt voor iedereen.

Verder krijgen de deelnemers elke week een mooie, motiverende en informatieve nieuwsbrief waarin wat dieper wordt ingegaan op enkele zaken die in de trainingen aan bod kwamen. Verder bevat deze ook een korte samenvatting van de afgelopen sessie en een vooruitblik naar de volgende sessie. 

Enkele Vlaamse-Brabantse gemeenten met name Tervuren, Bierbeek, Zoutleeuw en Linter hebben reeds ingetekend op onze lessenreeks… en met succes! 

Verder staan er nog enkele gemeenten in de wachtrij voor 2018!

Interesse?

Geïnteresseerd in een Start to Bootcamp voor jouw gemeente of bedrijf?