Looptraining Leuven/Brussel

Start to run en looptraining voor gevorderden

Beginners kunnen altijd aansluiten, daar zorgen wij voor.

 

Lopen bij Fitter&Fitter is zoveel meer dan een gewone start to run of looptraining die je elders vindt

Lopen is leuker in groep en het werkt motiverender, dus bieden we groepstrainingen aan. Verbeter je conditie en je loophouding, versterk je core en maak plezier, dat is waar het om draait. Op dit filmpje zie je hoe we je houding verbeteren

Looptraining 1  Looptraining 4 Looptraining 3

Fitter&Fitter geeft wekelijks looptrainingen in groep. Elke maandag en donderdag trainen we in het Leuvense. De locatie verandert afhankelijk van het seizoen. De trainingen hebben plaats om 18.15 voor de beginners (0-5km) en 19.30 voor de gevorderden (5-10km). Deze looptraining is veel meer dan alleen maar lopen. Door de variatie, de coördinatieoefeningen en de versterkende oefeningen is deze training zoveel efficiënter en plezanter dan de gemiddelde looptraining.

  • Vermijd blessures
  • Extra aandacht voor houding en behendigheid
  • Versterkende oefeningen
  • Realistische doelen, aangepast aan de individuele capaciteiten
  • Feedback door een professionele coach

Er heerst een enorme looprage. Duizenden mensen slaan aan het lopen. De getallen liegen er niet om: iedereen loopt. Ook de profielfoto's op sociale media schreeuwen het uit: echt iederéén loopt. De getallen van zij die bij de kiné belanden of die op de 20km door Brussel medische hulp nodig spreken helaas ook boekdelen. De bedoeling van lopen is dat je gezondheid erop vooruit gaat, niet dat je gezondheid achteruit gaat doordat je gekwetst bent. Wat is er immers ironischer dan te beginnen lopen om af te vallen of fitter te worden, maar door een loopblessure niet meer kunnen sporten waardoor je bijkomt of waardoor je conditie bergaf gaat? Demotivatie is vaak het gevolg! Om dat rampscenario te vermijden, begeleidt Fitter&Fitter beginnende lopers, van nul naar 5km, van 5 naar 10km en misschien meer. MISSCHIEN meer, want niet iedereen is gemaakt om 20km te lopen. Niet iedereen kan voldoende tijd vrijmaken om op een verantwoorde manier te trainen voor 20km. De gekende start-to-run-programma’s die je beloven je in 10 weken tot 5km te brengen zijn niet voor iedereen haalbaar. Daarenboven lopen velen aan de verkeerde intensiteit, waardoor het resultaat uitblijft. Vaak steken blessures ook de kop op omdat het lichaam niet sterk genoeg is en dat proberen we te vermijden.

Om al deze valkuilen te ontwijken, geeft Fitter&Fitter 2 maal per week training in het Leuvense en 1 maal per week in het Jubelpark te Brussel. Jouw loopcoach van dienst heeft 20 jaar loopervaring. Zij zorgen voor de juiste tempo’s en bieden daarbovenop specifieke looptechnische en versterkende oefeningen. Die oefeningen zullen je houding en looptechniek verbeteren en je lichaam sterk genoeg maken om de belasting van het lopen aan te kunnen. En, last but not least, dit alles wordt je op een speelse en ludieke wijze gebracht, want sport moet bovenal plezant zijn. Je mag er gerust in zijn, bij deze looptraining keer je gegarandeerd met de glimlach op je snoet en in je hart weer naar huis.

Prijzen Leuven:

40€/maand (Incl Btw): 2 trainingen per week

20€/maand: 1 training per week 

 

Praktische info Leuven: 
Uurregeling (Ma en Do): 18.15: Start to run 
                                        19.30 gevorderden.
Samenkomst:

Sportkot (samenkomst aan de trappen van het gymnasium, naast de Spuye, Tervuursevest)

Voor meer informatie over de looptraining in het Jubelpark te Brussel, klik hier.

 

Interesse?

Geïnteresseerd om mee te komen lopen?

Neem contact op