Small Group Training

Small Group Training is personal training, maar dan in een klein groepje. Resultaat: prijs gedeeld door het aantal deelnemers, fun maal het aantal deelnemers. 

Fitter&Fitter heeft een aparte website ontwikkeld voor Small Group Training, die het mogelijk maakt om in je eigen buurt een groepje te lanceren. Je kan op de site kijken of er al een groepje bestaat in je buurt, of je kan een eigen groep aanmaken. Wij zorgen dat er een trainer is voor jou groepje.
Ga naar de website: www.smallgrouptraining.be

Small Group Training 1 Small Group Training 2 Small Group Training 3

Alle voordelen van Personal Training, maar:

  • Goedkoper, want je deelt de prijs met je vrienden
  • Plezanter, want je sport met je vrienden
  • Efficiënter, want je vrienden zorgen voor sociale druk en competitie onderling

Small Group Training is het perfecte antwoord voor wie Personal Training te duur vindt of voor wie graag training koppelt aan het sociale gebeuren. Daar waar je met Personal Training alleen aan het werk gaat met je trainer, ga je in Small Group Training samen sporten met enkele vrienden. Door de groep klein te houden, heb je nog steeds de indruk dat je met een Personal Coach werkt, die heel gericht opmerkingen kan geven en oefeningen kan aanpassen aan elk individu

Het sociale aspect zorgt ervoor dat het extra plezant is, maar ook dat je door de sociale druk nog meer gemotiveerd bent, want afzeggen kan je niet, je hebt immers afgesproken met je vrienden. Daarnaast is er ook de motivatie om niet onder te doen voor je vrienden, er heerst een gezonde competitie. Samen zweten, samen afzien en samen plezier maken, dàt is Small Group Training.

“ Small Group Training is voor ons de ideale training. Samen met enkele vriendinnen uit de wijk spreken we wekelijks af bij iemand van ons. De ene keer trainen we in mijn tuin, de andere keer in de tuin van mijn zus of in die van een vriendin. De kinderen gaan mee, zodat die samen kunnen spelen. Op die manier hebben we opvang voor onze kinderen en hebben we onze eigen coach. Het gekibbel van al die vrouwen neemt de coach er met plezier bij.”

Financieel gezien is Small Group Training ook een heel logische keuze. Terwijl je voor Personal Training 60 Euro in je eentje ophoest, kan je hier de kosten delen door het aantal deelnemers (Max 6 personen).

Small Group Training kan aan huis (in je tuin) of ergens in de natuur (bos, park, …)

 

Interesse?

Ja, ik fitter worden, efficiënter trainen, een sportief lichaam kweken én plezier beleven aan sport