Fitter&Fitter @ Pegasus Park

"Startend vanuit ons motto: “Dynamic employees, you don’t recruit them, you make them”, willen we het Pegasus Park één van de gezondste en sportiefste  werkplaatsen van België maken. Een gezonde business kan niet bestaan zonder gezonde werknemers. Wij zijn ervan overtuigt dat door middel van sport je zowel fysiek als mentaal gezonder in het leven en op het werk kan staan. Van 29 mei tot 9 juni zullen we elke middag en avond gratis trainingen aanbieden. We hopen jullie massaal aanwezig te zien en zo een stap te zetten naar het gezondste en sportiefste bedrijventerrein van België."

 

 

Small Group Training: de site!

Fitter&Fitter wil degelijke begeleiding in training betaalbaar en plezant maken. We geloven heel erg in het (weinig bekende) concept van de Small Group Training en hebben er een aparte website voor ontwikkeld. De website www.smallgrouptraining.be laat je toe om gemakkelijk een groepje in jou buurt op te richten of aan te sluiten bij een groepje in jouw buurt.

 

RESEARCHRUN

Het business and sports event RESEARCHRUN wordt mee georganiseerd door Bart, oprichter van Fitter&Fitter. Leuvense bedrijven lopen er jaarlijks tegen elkaar. Ze doen op die manier aan teambuilding, aan netwerking en werken aan de eigen gezondheid. Vele sportieve klanten van Fitter&Fitter hebben hun bijdrage geleverd aan het welslagen van het event door als vrijwilliger mee te werken. Daarnaast stond Fitter&Fitter ook op het podium met een gemengde ploeg en was er ook een standje van Fitter&Fitter aanwezig.

 

 

In the picture

Fitter&Fitter groeit aan sneltempo. Ontdek onze uitdagende projecten, of maak er deel van uit.
Fitter&Fitter groeit aan sneltempo. Ontdek onze creatieve en uitdagende projecten. Zin om mee te werken? Dat kan! Wij zoeken immers dynamische, creatieve, sportieve ondernemers en studenten!
Fitter&Fitter at Pegasus Park
In the week of September 18, we will start with new training sessions. We will launch 13 weeks of training possibilities, untill Christmas. All employees of the participating companies are free to join these classes. There will be Yoga, Bootcamp (general physical training, different levels) and running (technique, posture, strength). Other specific sessions will be organized on a regular base
Bootcamp deze lente en krijg een gratis ijsje bij Coupe Matadi
Wat is er leuker dan sporten en als beloning en ijsje krijgen in de mooiste ijsjesbar van Leuven? Wie deze lente 6 bootcamptrainingen meedoet, krijgt van ons een ijsje op de ijsjesboot van Coupe Matadi. Woop woop, allen daarheen. Sporten en smullen maar!

Waarom Fitter & Fitter?

Verleg samen met Fitter&Fitter je eigen grenzen. Samen stellen we jouw doelen. We begeleiden je op je weg naar jouw doel en naar een fittere versie van jezelf. Je verlegt grens na grens, bereikt doel na doel en wordt fitter en fitter. Kinderspel!

  • Core stability
  • Functioneel
  • Fun
  • Persoonlijk contact
  • Blessurepreventie

Fitter&Fitter begeleidt mensen van jong en oud, individuen en groepen, clubs en bedrijven en houdt steeds plezier en functionaliteit voor het dagelijkse leven voor ogen zonder jouw doel uit het oog te verliezen