Bootcamp + Brunch, elke eerste zaterdag van de maand

Vanaf november starten we met één Bootcamp Brunch. Na een uur intensieve bootcamp wordt je beloond met een uitgebreide en overheerlijke gezonde brunch. Sport is naast fysieke training en gezondheid ook vooral een plezant sociaal gebeuren. Samen iets lekker en gezond eten en drinken na het sporten is een logische stap. Een slaatje, smoothie, cava en toepasselijke plaatjes maken het plaatje voor een fantastische sportieve en gezonde ochtend compleet. Meer info over de Bootcamp Brunch.

 

Small Group Training: de site!

Fitter&Fitter wil degelijke begeleiding in training betaalbaar en plezant maken. We geloven heel erg in het (weinig bekende) concept van de Small Group Training en hebben er een aparte website voor ontwikkeld. De website www.smallgrouptraining.be laat je toe om gemakkelijk een groepje in jou buurt op te richten of aan te sluiten bij een groepje in jouw buurt.

 

RESEARCHRUN

Het business and sports event RESEARCHRUN wordt mee georganiseerd door Bart, oprichter van Fitter&Fitter. Leuvense bedrijven lopen er jaarlijks tegen elkaar. Ze doen op die manier aan teambuilding, aan netwerking en werken aan de eigen gezondheid. Vele sportieve klanten van Fitter&Fitter hebben hun bijdrage geleverd aan het welslagen van het event door als vrijwilliger mee te werken. Daarnaast stond Fitter&Fitter ook op het podium met een gemengde ploeg en was er ook een standje van Fitter&Fitter aanwezig.

 

 

In the picture

Bijscholing looptechniek en loopanalyse i.s.m. PodoSmart, 22 april
Op 22 april gaat Bart van Fitter&Fitter een bijscholing over loopanalyse en looptechniek verzorgen. 
Fitter&Fitter trip naar de Ardennen, 20-21 mei
Op zaterdag 20 en zondag 21 mei trekken we met fitter&Fitter naar de Ardennen. We gaan er een dag ons outdoorsporthart uitlaten.
Een personal trainer voor iedereen. Share The Trainer is de sportvorm van de toekomst
We leven in een tijdperk waarin delen hip is. Autodelen, co-housing, co-working, ... Delen is sociaal, delen drukt de kosten, delen helpt de wereld en het milieu vooruit.

Waarom Fitter & Fitter?

Verleg samen met Fitter&Fitter je eigen grenzen. Samen stellen we jouw doelen. We begeleiden je op je weg naar jouw doel en naar een fittere versie van jezelf. Je verlegt grens na grens, bereikt doel na doel en wordt fitter en fitter. Kinderspel!

  • Core stability
  • Functioneel
  • Fun
  • Persoonlijk contact
  • Blessurepreventie

Fitter&Fitter begeleidt mensen van jong en oud, individuen en groepen, clubs en bedrijven en houdt steeds plezier en functionaliteit voor het dagelijkse leven voor ogen zonder jouw doel uit het oog te verliezen