Blog

Werknemers aanzetten tot meer bewegen? Bij Dr.Oetker doen ze't zo...

Eén van de activiteiten in het gezondheidstraject van Dr.Oetker was de wandelzoektocht met opdrachten: "Al snel appten de groepen foto's heen en weer, waar ze vrolijk per twee aan het squatten waren. Het gaf een fantastisch zicht. Op verschillende plaatsen in de velden stonden plots mensen te squatten per twee." Teambuilding, ontspannen geesten en genoeg fysieke activiteit om de gezondheid te bevorderen, dat is exact waar een werkgever van droomt.

Soms krijg je zoveel meer dan je verwacht van iemand

In personal training is het vaak zaak om iemand die niet graag sport in beweging te krijgen en plezier te laten beleven aan sport. Gemakkelijk is dat niet. Als trainer doe je wel je best, maar je weet nooit of het wel gaat lukken. Gaat het je lukken om die persoon in beweging te krijgen en plezier te laten beleven aan sport? Soms krijg je plots zoveel meer terug dan je verwacht. Hij begon als iemand die nooit graag gesport had. Nu zet hij niet enkel zichzelf, maar ook zijn gezin en zelfs de buurt in beweging.

Fitter&Fitter stelt met trots hun manager voor

Wat ooit startte als een hobbyproject is flink uit z'n voegen gebarsten, in die mate dat Fitter&Fitter vandaag een bedrijfje is dat op zoek ging naar een manager om de boel mee te coördineren en te leiden. En die persoon, die werd gevonden. Op zijn kaartje staat business manager, maar ik mag ook gewoon Johan zeggen.

Pages